Wilujeng Boboran Siam 1435H

“Teu karaos nyelerekna waktos, sadinten deui bade lebaran…

Bilih aya saur nu teu ka ukur, aya basa nu teu kareka, ucap anu lepat, jangji pasini nu teu ngajadi, sumpah nu sulaya, tingkah paripolah nu teu merenah dina manah……

Kairing hate nu simpe, kereteg manah nu genah, clik bodas clak herang, pribados seja neda nyuhunkeun dihapunten samudaya kalepatan lahir sinareng batin…

Wilujeung boboran siam 1435 H
Taqobalallahu minna waa minkum, siamanna wa siamakum”

*nge rekap dari wejangan aki ..
*buka kamus, lom ngerti banget
*ternyata eike berubah jd betawi
*efek transmigrasi
*cirambai ๐Ÿ˜ญ

View on Path

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s